Lokaal nieuws vrijdag 02 augustus 2019 Bron: Nieuwe Rede

Grondwerkzaamheden in volle gang

Op locatie van woonproject Nieuwe Rede is weer behoorlijk wat activiteit zichtbaar. Vrachtwagens en kranen zijn - zoals u ziet - druk in de weer geweest met het grondwerk en het bouwrijpmaken van het zuidelijk deel (voormalig veld 3).

Op locatie van woonproject Nieuwe Rede is weer behoorlijk wat activiteit zichtbaar. Vrachtwagens en kranen zijn - zoals u ziet - druk in de weer geweest met het grondwerk en het bouwrijpmaken van het zuidelijk deel (voormalig veld 3). Op dit moment wordt hard gewerkt aan het aanbrengen van beschoeiingen. Na de bouwvak, op 19 augustus, starten ook de werkzaamheden in het noordelijk deel (op de dijk).

Meer weten over Nieuwe Rede

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kaag en Braassem.

Aanmelden