Lokaal nieuws zaterdag 27 juni 2020 Bron: Nieuwe Rede

Verkoop fase 1 gestart!

De verkoop van Nieuwe Rede fase 1 is officieel gestart! Het woningaanbod bestaat uit 13 prachtige polderwoningen, welke zijn verdeeld in 2 types: 'Lisdodde' (twee-onder-een-kap) en 'Waterlelie' (vrijstaand).

De verkoop van Nieuwe Rede fase 1 is officieel gestart! Het woningaanbod bestaat uit 13 prachtige polderwoningen, welke zijn verdeeld in 2 types: 'Lisdodde' (twee-onder-een-kap) en 'Waterlelie' (vrijstaand). Met ruime, diepe tuinen op het westen en een ongekend vrij uitzicht over de polder bieden beide types oneindig veel woonplezier in een oase van groen.

Bekijk hier het woningaanbod en schrijf u via uw persoonlijke account in voor uw favoriete bouwnummer(s).

Let op! De inschrijfperiode loopt tot dinsdag 7 juli 2020 12.00 uur. Inschrijvingen na deze tijd worden op de reservelijst geplaats.

Meer weten over Nieuwe Rede

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kaag en Braassem.

Aanmelden