Lokaal nieuws vrijdag 23 juli 2021 Bron: Nieuwe Rede

Ontdek de unieke plek

Op zaterdag 28 augustus 2021 kunt u de unieke locatie van woonproject Nieuwe Rede zelf ervaren. Op deze dag organiseren wij een mooie wandeling door het gebied waardoor u kunt genieten van de prachtige omgeving en het unieke, weidse uitzicht.

Op zaterdag 28 augustus 2021 kunt u de unieke locatie van woonproject Nieuwe Rede zelf ervaren. Op deze dag organiseren wij een mooie wandeling door het gebied waardoor u kunt genieten van de prachtige omgeving en het unieke, weidse uitzicht. Bovendien kunt u, onder het genot van een drankje, alvast een kijkje nemen naar de contouren van de watergangen, de haven en de kavels.

Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM inzake het coronavirus en daarom hanteren wij tijdslots tussen 10.00 en 16.00 uur. Meer informatie over het aanmelden voor dit evenement ontvangt u in de volgende nieuwsbrief.

Meer weten over Nieuwe Rede

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kaag en Braassem.

Aanmelden