Nieuwe Rede

Kaag en Braassem - Leimuiden
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Waterrijk wonen, door groen omgeven. Amsterdam en Schiphol tegelijk dichtbij. Een droomlocatie, niet?

Woonproject Nieuwe Rede in Leimuiden omvat tachtig riante koopwoningen in meerdere varianten. Zowel vrijstaand als geschakeld. Op de dijk en in de polder. Met als rode draad dat vrijwel elke woning een eigen aanlegplaats heeft.

Grenzend aan de Westeinderplassen en het Braassemermeer is Leimuiden een echt watersportwalhalla. Zeilen, zwemmen, suppen en surfen zijn hier favoriet, net als heerlijk met de sloep het water op.

Leimuiden vormt de noordwestelijke poort tot het Groene Hart. Het gebied staat garant voor prachtige fiets- en wandeltochten. Met haar dorpse karakter heeft Leimuiden genoeg voorzieningen. Drie basisscholen telt het dorp, naast een aantal winkels, horecagelegenheden en een bruisend sportleven. Het nieuwe dorpshart met haventje wordt straks het middelpunt van gezelligheid.

Ook wat meer stedelijk vermaak is nooit ver weg. Amsterdam ligt op circa 20 minuten en Den Haag op ruim een half uur. Dichterbij nog bevindt zich studentenstad Leiden, met een fijne mix van historie en cultuur. Een autoritje naar het gezellige strand van Noordwijk duurt ongeveer twintig minuten, Katwijk ietsje langer. En de nabijheid van Schiphol spreekt voor zich.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwe Rede
Koopwoningen
80
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kaag en Braassem.

Aanmelden