Roelofarendsveen, Westend Oostereiland

Kaag en Braassem - Roelofarendsveen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
91 - 139m2
Kaveloppervlak
115 - 250m2
Inhoud
515 - 543m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Wonen op een eiland? Als u van de natuur houdt, dan zit u goed in Westend. Aan de rand van dit dorp liggen drie eilanden waar nu 236 zeer comfortabele woningen gebouwd gaan worden. Echte juweeltjes omgeven door veel water. Starters, gezinnen en families die houden van landelijkheid, van rustieke rijkdom, van alle ruimte en luxe, die gaan hier groots genieten. Want naast de sprankelende omgeving, de pareltjes aan architectuur, schitterende flora en fauna, zijn de woningen vanzelfsprekend gasloos en groen tot in de meterkast door de nieuwste materialen en technieken.

Het nieuwbouw plan Westend wordt gerealiseerd op drie eilanden. KBwonen neemt het Oostereiland voor haar rekening. Op het Oostereiland komen in totaal 76 woningen, verdeeld over twee fases. Vol trots kunnen wij mededelen dat alle woningen in fase 1 zijn verkocht. Het vervolg bestaat in totaal uit 4 hoekwoningen en 4 tussenwoningen.  De verkoop van de tweede fase is momenteel in voorbereiding en zal binnenkort in de verkoop gaan. Wilt u niets missen? Meld u dan nu vast aan als geïnteresseerde en u ontvangt automatisch bericht als de verkoop start!

Alle informatie op deze site is informatief en waar maten/afmetingen zijn gemeld betreffen het circa maten/afmetingen.
Als u voor een woning in aanmerking komt, wordt door Luca Makelaardij een verkoopgesprek in restaurant ‘Tussen Kaag en Braassem’ te Roelofarendsveen ingepland. Degenen die zich inschrijven, worden ook de contractanten. Inschrijvingen door derden worden niet overgedragen. Het notariële transport vindt plaats bij TeekensKarstens advocaten en notarissen.
Gespecificeerde gegevens zullen na het verstrekken van een optie worden overlegd aan de optant.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Roelofarendsveen, Westend Oostereiland
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
67 (waarvan 32 beschikbaar)
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kaag en Braassem.

Aanmelden