Roelofarendsveen, Westend Oostereiland

Kaag en Braassem
Actueel aanbod

€ 199.000,- tot € 519.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
56 - 148m2
Kaveloppervlak
105 - 250m2
Inhoud
515 - 583m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

ER ZIJN NOG ENKELE RIJWONINGEN, TYPE FUUT, BESCHIKBAAR! INSCHRIJVEN KAN NU!

Nieuw wonen in Westend Roelofarendsveen. Wonen op een eiland?Als u van de natuur houdt, moet u de naam Westend in de gaten houden. Dat is een nieuw en gouden woonproject in Roelofarendsveen. Aan de rand van dit dorp liggen, midden in de natuur, drie eilanden waar nu 236 zeer comfortabele woningen gebouwd gaan worden. Echte juweeltjes, midden tussen een rijkdom aan bomen, planten, velden en omgeven door heel veel water. Stellen, gezinnen en families die houden van landelijkheid, van rustieke rijkdom, van alle ruimte en luxe, die gaan hier groots genieten. Want naast de sprankelende omgeving, de pareltjes aan architectuur, schitterende flora en fauna, zijn de woningen vanzelfsprekend gasloos en groen tot in de meterkast door de nieuwste materialen en technieken.

Het nieuwbouw plan Westend wordt gerealiseerd op drie eilanden. KBwonen neemt  het Oostereiland voor haar rekening. 

Op het Oostereiland komen in totaal 76 woningen, verdeeld over twee fases. De eerste fase bestaat uit 4 twee-onder-één-kapwoningen, 18 hoekwoningen, 19 tussenwoningen, 13 benedenwoningen en 13 bovenwoningen. 

De architectuur combineert warm metselwerk met houtlook gevelbekleding en dieprode of antraciete pannen. De woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van warmtepompen in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen. Duurzaam en comfortabel wonen kan op het Oostereiland van Westend!

Prognose start bouw: mei/juni 2019
Opleveringsprognose: eind 2020

Type Meerkoet, twee-onder-een-kapwoningen, verkoopprijs vanaf circa € 499.000,- v.o.n.
De twee-onder-een-kap-woningen gerealiseerd. Deze woningen liggen op de meest oostelijke hoeken en liggen direct aan het water. Alle twee-onder-één-kap-woningen hebben een ruime kavel waarop ook een grote berging met oprit aanwezig is. Door de gunstige ligging aan het einde van de woonstraatjes, is de omgeving zeer rustig te noemen. 

Type Fuut, rijwoningen, verkoopprijs vanaf circa € 365.000,- v.o.n. 
Er worden 18 hoekwoningen en 19 tussenwoningen gerealiseerd. Deze woningen liggen grotendeels met hun tuin aan het water of kijken uit op het water. Een aantal hoekwoningen is voorzien van een extra grote berging met oprit, 

Type Reiger, beneden- en bovenwoningen, verkoopprijs vanaf circa € 199.000,- v.o.n.
Niet zoveel ruimte nodig, maar toch een tuintje? Of iets meer ruimte nodig, maar geen groene vingers? Speciaal voor ouderen en/of starters op de woningmarkt realiseren wij 13 benedenwoningen en 13 bovenwoningen. Deze woningen zijn sociale koopwoningen. Dit betekent dat bij toewijzing (inloting) u uw verzamelinkomen op basis van de Wet op de inkomstenbelasting 2001 of, wanneer er geen inkomstenbelasting wordt geheven, het belastbare loon volgens de Wet op de loonbelasting 1964 moet kunnen overleggen. Peildatum: het kalenderjaar voorafgaand waarop is ingeschreven op de woning. Dit bewijs kunt u opvragen bij de belastingdienst.

Verkoopprocedure:
De verkoopdocumentatie (brochure, toelichting en prijslijsten) kunt u downloaden via www.kbwonen.nl, via de button Verkoopdocumentatie.Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Luca Makelaardij B.V. of een e-mail sturen naar info@lucamakelaardij.nl

Als u voor een woning in aanmerking komt, wordt door Luca Makelaardij een verkoopgesprek in restaurant ‘Tussen Kaag en Braassem’ te Roelofarendsveen ingepland. Degenen die zich inschrijven, worden ook de contractanten. Inschrijvingen door derden worden niet overgedragen. Het notariële transport vindt plaats bij TeekensKarstens advocaten en notarissen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Roelofarendsveen, Westend Oostereiland
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
67 (waarvan 49 beschikbaar)
Prijs
€ 199.000,- tot € 519.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kaag en Braassem.

Aanmelden