Roelofarendsveen, Westend Oostereiland

Kaag en Braassem - Roelofarendsveen
Actueel aanbod

€ 850.000,- tot € 850.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
137 - 139m2
Kaveloppervlak
120 - 256m2
Inhoud
517 - 539m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Het project Westend bestaat uit drie eilanden met een vriendelijke uitstraling en is gelegen in het gebied tussen de lintbebouwing aan het Westeinde in Roelofarendsveen en de Braassemdreef. Bij de entree van dit hoogwaardige nieuwbouwproject Westend wordt één unieke, vrijstaande woning gerealiseerd. De woning heeft een kenmerkende architectuur en zal worden gerealiseerd op een ruime kavel (522 m²) die aan twee kanten omringd zal worden door water.

De woning heeft de entree aan de straatkant met daarachter een ruime hal met toiletruimte, technische ruimte en de trap naar de eerste verdieping. Aan de waterkant bevindt zich een ruime woonkamer met aan twee kanten zicht op het water. Aan de andere zijde van de hal is een riante leefkeuken. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers, een separate toiletruimte en een compleet ingerichte badkamer met een betegelde douchehoek, dubbele wastafel en een ligbad. De tweede verdieping is voorzien van een wasruimte met de opstelling van het witgoed maar ook is in deze ruimte de WTW-unit en de omvormer van de zonnepanelen. Deze tweede verdieping is ruim genoeg voor een indeling van meer (slaap-)kamers.

Comfort en luxe hoort bij deze woning! De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, die is aangesloten op een warmtepomp. Deze voorziet ook in de vraag naar warm water. Deze gasloze en goed geïsoleerde woning wordt uitgerust met zonnepanelen en is zeer duurzaam.

Bijzonderheden:
• Duurzame en gasloze woningen
• Zeer duurzaam, EPC waarde 0,4
• Alle woonlagen zijn voorzien van vloerverwarming
• Verwarming en warmwater via warmtepomp
• Zonnepanelen op het dak, aantal en ligging conform een nader te berekenen EPC-berekening
• Complete badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel
• Mogelijkheid voor extra (slaap-)kamers op de tweede verdieping
• Het is niet toegestaan om een boot aan te leggen aan het perceel.

Waterrijk en centraal wonen midden in het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag, Utrecht, dat is Project Westend Oostereiland te Roelofarendsveen!

- De contractstukken zijn op te vragen bij ons makelaarskantoor, via: info@lucamakelaardij.nl
- Deze aanmelding is informatief en waar maten/afmetingen zijn gemeld betreffen het circa maten/afmetingen.

Ten slotte
Nieuwbouw heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Zeker als je gaat wonen op het Oostereiland. We besteden namelijk veel aandacht aan het comfort van de woning, een fijn binnenklimaat, isolatie, duurzaamheid, energiezuinigheid én onderhoudsgemak. Zodat je meteen vanaf de eerste dag minder energiekosten hebt, maar wel veel meer woonplezier. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact op met de verkoopmakelaars van LUCA Makelaardij. Zij vertellen je graag meer over duurzaam en comfortabel wonen op het Oostereiland.

LUCA Makelaardij B.V.
J.Duikerweg 9 A
1703 DH Heerhugowaard
072-5272000
info@lucamakelaardij.nl
www.lucamakelaardij.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Roelofarendsveen, Westend Oostereiland
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
1 (waarvan 32 beschikbaar)
Prijs
€ 850.000,- tot € 850.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kaag en Braassem.

Aanmelden