Roelofarendsveen, Westend Oostereiland

Kaag en Braassem - Roelofarendsveen
Actueel aanbod

€ 416.000,- tot € 487.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
137 - 139m2
Kaveloppervlak
120 - 256m2
Inhoud
517 - 539m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Westend Oostereiland fase 2:

Wonen op een eiland? Als u van de natuur houdt, dan zit u goed in Westend. Aan de rand van dit dorp liggen drie eilanden waar nu 236 zeer comfortabele woningen gebouwd gaan worden. Echte juweeltjes omgeven door veel water. Starters, gezinnen en families die houden van landelijkheid, van rustieke rijkdom, van alle ruimte en luxe, die gaan hier groots genieten.
De architectuur combineert warm metselwerk met houtlook gevelbekleding en dieprode of antraciete pannen. De woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van warmtepompen in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen. Veel van deze woningen liggen met hun achtertuin aan het water of kijken uit op het water en/of de groene omgeving. Duurzaam én comfortabel wonen kan op het Oostereiland van Westend!

Het nieuwbouw plan Westend wordt gerealiseerd op drie eilanden. KBwonen neemt het Oostereiland voor haar rekening. Op het Oostereiland komen in totaal 76 woningen, verdeeld over twee fases. De eerste fase bestaat uit 67 woningen, deze zijn inmiddels allemaal verkocht.
De tweede fase bestaat uit 8 rijwoningen waarvan 4 hoekwoningen en 4 tussenwoningen. Inmiddels zijn zeven van de acht woningen verkocht en staat alleen bouwnummer 24 nog te koop aangeboden.

Nadere informatie:
De bouw is reeds gestart d.d. 28-09-2019, er is geen opschortende voorwaarden meer van toepassing!
De vervaldatum van de grondrente alsmede de vervaldatum van de eerste termijn van de aanneemovereenkomst is d.d. 01-01-2020.

Indien u de volledige contractstukken (technische omschrijving, tekeningen, meer-/minderwerklijst, etc.) wenst te ontvangen,  dan kunt u contact opnemen met de verkoopmedewerkers van Luca Makelaardij, via 072-5272000, of via:  info@lucamakelaardij.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Roelofarendsveen, Westend Oostereiland
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
8 (waarvan 32 beschikbaar)
Prijs
€ 416.000,- tot € 487.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kaag en Braassem.

Aanmelden