De Zeven Meesters

Kaag en Braassem - Rijnsaterwoude
Toekomstig aanbod

€ 600.000,- tot € 680.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
380 - 463m2
Inhoud
605 - 640m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 6

Over dit project

Klein maar fijn; dat is Rijnsaterwoude. Een pareltje aan het Braassemermeer en een prachtige woonomgeving voor echte buitenmensen. De lucht is er elke dag anders, het water kabbelt tegen de kade en de wind waait je hoofd leeg.

Op deze geweldige plek, midden in Het Groene Hart, verrijzen de Zeven Meesters. Zeven riante vrijstaande woningen op kavels tot 462 m2, vernoemd naar de Hollandse Meesters Vincent van Gogh en Johannes Vermeer.

Ben je op zoek naar een ruimere woning voor je gezin? In de Zeven Meesters kun je alle kanten op en bouw je een meesterlijke vrijstaande woning die helemaal past bij hoe jij wilt wonen. Zo behoren een studeerkamer en speelkamer tot de opties.

Schrijf je in als belangstellende en we houden jou op de hoogte middels de nieuwsbrief. We verwachten in het eerste kwartaal van 2020 de verkoop te kunnen starten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Zeven Meesters
Koopwoningen
7
Prijs
€ 600.000,- tot € 680.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kaag en Braassem.

Aanmelden