De Zeven Meesters

Kaag en Braassem - Rijnsaterwoude
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
410 - 495m2
Inhoud
503 - 542m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 6

Over dit project

In Rijnsaterwoude in de gemeente Kaag en Braassem ontwikkelen Timpaan en Slokker nieuwbouwproject De Zeven Meesters. De woningen komen uit de collectie van ThuisinBouwen. U heeft veel te kiezen en kunt de woning precies naar uw hand zetten, terwijl de ervaring van de aannemer garandeert dat u in een prachtig huis komt te wonen. De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels vanaf circa 410 m2 tot 495 m2. Van binnen is er ook genoeg te genieten. Zo hebben de woningen 4 tot 6 slaapkamers.

Wie in Rijnsaterwoude komt te wonen treft een actieve en hechte dorpsgemeenschap van circa 1.300 inwoners. De Zeven Meesters sluit mooi aan bij de omgeving: het landelijke maar toch knusse gevoel vindt u terug in opbouw van het plan.

Bent u geïnteresseerd in wonen in De Zeven Meesters? Schrijf u in als belangstellende en we houden u op de hoogte middels de nieuwsbrief. We verwachten in het eerste kwartaal van 2020 de verkoop te kunnen starten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Zeven Meesters
Koopwoningen
7
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kaag en Braassem.

Aanmelden