De Zeven Meesters

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Kaag en Braassem - Rijnsaterwoude
Actueel aanbod

€ 575.000,- tot € 640.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
152 - 161m2
Kaveloppervlak
405 - 490m2
Inhoud
605 - 640m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 6

Over dit project

ALLE ZEVEN MEESTERS ZIJN VERKOCHT!!

Klein maar fijn; dat is Rijnsaterwoude. Een pareltje aan het Braassemermeer en een prachtige woonomgeving voor echte buitenmensen. De lucht is er elke dag anders, het water kabbelt tegen de kade en de wind waait je hoofd leeg.

Op deze geweldige plek, midden in Het Groene Hart, verrijzen de Zeven Meesters. Zeven riante vrijstaande woningen op kavels tot 490 m2, vernoemd naar de Hollandse Meesters Vincent van Gogh en Johannes Vermeer.

Maak al je woonwensen werkelijkheid

In de Zeven Meesters kun je al je woonwensen werkelijkheid laten worden. De royale vrijstaande woningen hebben woonoppervlaktes tot maar liefst 161m2, een verfijnde architectuur, grote tuinen en zijn duurzaam. En dat alles in het oer-Hollandse landschap van Het Groene Hart, op een van de mooiste en meest centrale plekken van Nederland.

Creƫer je eigen droomwoning

De Zeven Meesters komen uit de collectie van ThuisinBouwen uit Meerkerk. In de basis zijn het al zeer complete woningen, maar je hebt volop mogelijkheden om je nieuwe thuis helemaal op maat en smaak samen te stellen. In het inspiratiecentrum van maar liefst 1.300 m2 laat de kopersadviseur je graag de talrijke opties zien die er zijn om jouw droomwoning te realiseren.

Volop opties

Wil je de keuken aan de voor- of achterzijde van je woning? Een grotere keuken door een deel van de berging bij je woning te betrekken? Meer ruimte in je badkamer? Een dakkapel voor een extra grote zolder? Twee of drie slaapkamers extra? Een master bedroom met walk-incloset? Een werkkamer in de berging? Een carport of veranda? De mogelijkheden die de Zeven Meesters je bieden zijn ongekend.

Duurzaam en energiezuinig

Alle woningen worden gasloos opgeleverd. Daarnaast hebben ze een warmwaterboiler van 180 liter, energiezuinige vloerverwarming, een luchtwarmtepomp en zonnepanelen. De complete energieinstallatie wordt aangeboden in de vorm van een membership. Je wordt dus volledig ontzorgd op het gebied van je energiehuishouding. Met als extra voordeel dat je energiekosten blijvend laag zijn, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Zeven Meesters
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
7
Prijs
€ 575.000,- tot € 640.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kaag en Braassem.

Aanmelden