Actueel

Nieuws

Bouw woningen fase 1 Lokaal nieuws donderdag 25 november 2021

Bouw woningen fase 1

De bouw van de woningen uit fase 1 is in volle gang. Aannemer Vink + Veenman houdt de vaart erin. Op de meeste woningen zijn de dakplaten gelegd en een aantal woningen zijn zelfs al voorzien van glas.

De bouw van de woningen uit fase 1 is in volle gang. Aannemer Vink + Veenman houdt de vaart erin. Op de meeste woningen zijn de dakplaten gelegd en een aantal woningen zijn zelfs al voorzien van glas. De oplevering van de 13 woningen uit fase 1 is volgens planning in het tweede kwartaal van 2022. 

Voortgang bouwrijp maken fase 2 Lokaal nieuws woensdag 10 november 2021

Voortgang bouwrijp maken fase 2

Het bouwrijp maken van fase 2 is bijna gereed. De watergangen zijn gegraven, het riool ligt erin en de bouwwegen zijn bijna gereed. Civiele aannemer Markus heeft deze video gemaakt.

Het bouwrijp maken van fase 2 is bijna gereed. De watergangen zijn gegraven, het riool ligt erin en de bouwwegen zijn bijna gereed. Civiele aannemer Markus heeft deze video gemaakt. De video geeft een mooi beeld van de locatie en de omvang van de werkzaamheden.

Kavelkaart en woningtypes fase 2 Lokaal nieuws woensdag 06 oktober 2021

Kavelkaart en woningtypes fase 2

Tijdens het evenement op locatie is de kavelkaart gepresenteerd en uitgedeeld. Hierop zijn de kavels met daarop de verschillende woningtypes zichtbaar. Zo kunt u alvast uw favoriete kavel(s) uitkiezen!

Tijdens het evenement op locatie is de kavelkaart gepresenteerd en uitgedeeld. Hierop zijn de kavels met daarop de verschillende woningtypes zichtbaar. Zo kunt u alvast uw favoriete kavel(s) uitkiezen!

Ook kunt u via de woningaanbodpagina de eerste impressies van de woningtypes bekijken. Meer inhoudelijke informatie over de woningtypes, plattegronden en prijzen volgt binnenkort.

Succesvol evenement op locatie Lokaal nieuws donderdag 16 september 2021

Succesvol evenement op locatie

Op zaterdag 28 augustus 2021 was het mogelijk om de unieke plek van woonproject Nieuwe Rede te ontdekken. Geïnteresseerden waren welkom op de exacte locatie waar de woningen uit fase 2 komen te staan. 

Op zaterdag 28 augustus 2021 was het mogelijk om de unieke plek van woonproject Nieuwe Rede te ontdekken. Geïnteresseerden waren welkom op de exacte locatie waar de woningen uit fase 2 komen te staan. 

Er is volop genoten van de omgeving en het ongekende, weidse uitzicht. Aan de hand van een kavelkaart kon men de kavels en contouren van het bijzondere plan bekijken. Tevens is een eerste impressie van de verschillende woningtypes gegeven. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie in de zon was het een zeer geslaagde dag. Wij bedanken alle aanwezigen voor hun komst en enthousiaste reacties!

Ontdek de unieke plek Lokaal nieuws vrijdag 23 juli 2021

Ontdek de unieke plek

Op zaterdag 28 augustus 2021 kunt u de unieke locatie van woonproject Nieuwe Rede zelf ervaren. Op deze dag organiseren wij een mooie wandeling door het gebied waardoor u kunt genieten van de prachtige omgeving en het unieke, weidse uitzicht.

Op zaterdag 28 augustus 2021 kunt u de unieke locatie van woonproject Nieuwe Rede zelf ervaren. Op deze dag organiseren wij een mooie wandeling door het gebied waardoor u kunt genieten van de prachtige omgeving en het unieke, weidse uitzicht. Bovendien kunt u, onder het genot van een drankje, alvast een kijkje nemen naar de contouren van de watergangen, de haven en de kavels.

Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM inzake het coronavirus en daarom hanteren wij tijdslots tussen 10.00 en 16.00 uur. Meer informatie over het aanmelden voor dit evenement ontvangt u in de volgende nieuwsbrief.

Steenkeuze woningen Lokaal nieuws donderdag 10 juni 2021

Steenkeuze woningen

De laatste hand wordt gelegd aan de ontwerpen van de verschillende woningtypes uit fase 2. Een van de keuzes die daarbij gemaakt moet worden is natuurlijk de gevelsteen. Keuze genoeg!

De laatste hand wordt gelegd aan de ontwerpen van de verschillende woningtypes uit fase 2. Een van de keuzes die daarbij gemaakt moet worden is natuurlijk de gevelsteen. Keuze genoeg! Samen met de architect wordt binnenkort een beslissing genomen. De definitief gekozen stenen zijn uiteraard te bekijken bij het start verkoop evenement voor fase 2, waarvan wij de datum spoedig zullen delen!

 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kaag en Braassem.

Aanmelden