Actueel

Nieuws

Impressiebeeld fase 1 Lokaal nieuws vrijdag 20 december 2019

Impressiebeeld fase 1

Het is bijna zover! De eerste woningen van woonproject Nieuwe Rede gaan naar verwachting in maart/april 2020 in de verkoop. De impressiebeelden zijn nog volop in de maak, maar we laten u er graag alvast één zien!

Het is bijna zover! De eerste woningen van woonproject Nieuwe Rede gaan naar verwachting in maart/april 2020 in de verkoop. De impressiebeelden zijn nog volop in de maak, maar we laten u er graag alvast één zien! Het gaat om de 13 woningen welke gelegen zijn op polderniveau in het zuidelijk deel van het woonproject, zowel vrijstaande als twee-onder-een-kap woningen.

Uiteraard informeren we u tijdig over de woninginformatie en het verkoopevenement in het nieuwe jaar via de website en via onze nieuwsbrief!

Start aanbrengen voorbelasting dijk Lokaal nieuws donderdag 10 oktober 2019

Start aanbrengen voorbelasting dijk

Om het zettingsproces te versnellen, is onlangs door Markus B.V. gestart met saneren en het aanbrengen van voorbelasting. De benodigde materialen, zoals zand en grond, worden zoveel mogelijk per schip aangevoerd bij woonproject Nieuwe Rede.

Om het zettingsproces te versnellen, is onlangs door Markus B.V. gestart met saneren en het aanbrengen van voorbelasting. De benodigde materialen, zoals zand en grond, worden zoveel mogelijk per schip aangevoerd bij woonproject Nieuwe Rede. Hiermee proberen we overlast in het dorp te beperken. Op de foto ziet u de 'loswal' aan de Ringvaart die speciaal hiervoor is aangelegd.

"Ervaar de locatie" Lokaal nieuws dinsdag 01 oktober 2019

"Ervaar de locatie"

Het "Ervaar de locatie" evenement op 31 augustus 2019 was een unieke beleving! Het prachtige weer, de lekkere koffie, het mooie uitzicht in combinatie met goede gesprekken met geïnteresseerden en een fijne wandeling maakten het evenement tot een groot succes.

Het "Ervaar de locatie" evenement op 31 augustus 2019 was een unieke beleving! Het prachtige weer, de lekkere koffie, het mooie uitzicht in combinatie met goede gesprekken met geïnteresseerden en een fijne wandeling maakten het evenement tot een groot succes. We willen alle belangstellenden hartelijk bedanken voor hun bezoek aan woonproject Nieuwe Rede!

Let op: de grondwerkzaamheden zijn inmiddels gestart. Het gebied is niet meer begaanbaar voor publiek.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kaag en Braassem.

Aanmelden