Actueel

Nieuws

De mooiste vaarroutes Lokaal nieuws donderdag 30 mei 2019

De mooiste vaarroutes

De mooiste vaarroutes beginnen in Leimuiden, of eigenlijk al vanaf uw toekomstige aanlegplaats aan de tuin of in het haventje! Zodra u het anker licht in deze waterrijke omgeving, nabij de Kagerplassen het Braassemermeer en de Westeinderplassen, ontdekt u de mooiste plekken vol van flora en fauna. 

De mooiste vaarroutes beginnen in Leimuiden, of eigenlijk al vanaf uw toekomstige aanlegplaats aan de tuin of in het haventje! Zodra u het anker licht in deze waterrijke omgeving, nabij de Kagerplassen het Braassemermeer en de Westeinderplassen, ontdekt u de mooiste plekken vol van flora en fauna. Varen naar Leiden of zelfs Amsterdam, het kan! Speciaal voor alle liefhebbers van varen is deze vaarkaart gemaakt. Een ideaal vertrekpunt voor een geslaagde dag op het water, in en rondom woonproject Nieuwe Rede.

Wij wensen u (alvast) een behouden vaart!

Indicatie prijsniveau woningen Lokaal nieuws donderdag 09 mei 2019

Indicatie prijsniveau woningen

De architect is druk bezig om feedback die we tijdens de boottocht hebben gekregen te verwerken in het voorlopige ontwerp. In de tussentijd krijgen we vaak de vraag wat de verkoopprijzen van de woningen zijn. 

De architect is druk bezig om feedback die we tijdens de boottocht hebben gekregen te verwerken in het voorlopige ontwerp. In de tussentijd krijgen we vaak de vraag wat de verkoopprijzen van de woningen zijn. Het noemen van definitieve verkoopprijzen is in deze ontwerpfase nog niet mogelijk, maar we denken graag met u mee en willen u toch alvast een idee geven van het te verwachten prijsniveau.

Kleine rijwoning: rond de €270.000 v.o.n. 
Grote rijwoning: rond de €400.000 v.o.n. 
Twee-onder-een-kapwoning: vanafprijzen rond de €550.000 v.o.n. 
Vrijstaande woning: vanafprijzen rond de €700.000 v.o.n.

De uiteindelijke prijs is uiteraard afhankelijk van het gekozen woningtype, de grootte van de kavel en de ligging.

Sociale huurwoningen Lokaal nieuws donderdag 18 april 2019

Sociale huurwoningen

Onderdeel van de mooie variatie in woningtypen binnen woonproject Nieuwe Rede is de realisatie van 24 sociale huurwoningen. Deze worden gebouwd en toegewezen door Woondiensten Aarwoude. 

Onderdeel van de mooie variatie in woningtypen is de realisatie van 24 sociale huurwoningen. Deze worden gebouwd en toegewezen door Woondiensten Aarwoude. Op verzoek van Vibu Projectontwikkeling wordt er naar gestreefd de woningen, van het type “comfortwoning”, met voorrang aan Leimuidenaren toe te wijzen.

Interesse? Houd de website www.woondienstenaarwoude.nl in de gaten voor meer informatie.

Geslaagde rondvaart & eerste schetsen Lokaal nieuws maandag 08 april 2019

Geslaagde rondvaart & eerste schetsen

De exclusieve rondvaart door het unieke plangebied van woonproject Nieuwe Rede op 23 maart, inclusief een presentatie van de architect, was een groot succes. 

De exclusieve rondvaart door het unieke plangebied van woonproject Nieuwe Rede op 23 maart, inclusief een presentatie van de architect, was een groot succes. De eerste schetsen uit de getoonde presentatie zijn nog niet definitief, maar laten we u graag alvast zien. U kunt de schetsen hier bekijken.

We danken alle deelnemers voor hun komst en input voor het verdere ontwerpproces

Bezoek Nieuwe Rede! Lokaal nieuws maandag 18 maart 2019

Bezoek Nieuwe Rede!

Wilt u de locatie en daarmee het uitzicht zelf al ervaren? Neem dan een kijkje in Leimuiden!

Wilt u de locatie en daarmee het uitzicht zelf al ervaren? Neem dan een kijkje in Leimuiden!

Vanaf de volkstuinen (Leeuwerik 1, Leimuiden) staat de route naar de locatie aangegeven met bordjes. Vergeet de laarzen niet bij nat weer.

Ontdek Nieuwe Rede vanaf het water Lokaal nieuws woensdag 06 maart 2019

Ontdek Nieuwe Rede vanaf het water

Op 23 maart 2019 organiseren we voor woonproject Nieuwe Rede een meedenksessie, op het water! Graag laten we u deze unieke plek en het ultieme watergevoel ervaren middels een exclusieve rondvaart door het gebied, inclusief een presentatie van de architect.

Op 23 maart 2019 organiseren we voor woonproject Nieuwe Rede een meedenksessie, op het water! Graag laten we u deze unieke plek en het ultieme watergevoel ervaren middels een exclusieve rondvaart door het gebied, inclusief een presentatie van de architect.

Vindt u het leuk om op deze manier Nieuwe Rede te ervaren? Binnenkort verzenden wij de uitnodiging via onze nieuwsbrief. U kunt zich daarvoor aanmelden via onderstaand formulier. Wij kijken uit naar uw komst!

Presentatie eerste ruwe schetsen Lokaal nieuws woensdag 27 februari 2019

Presentatie eerste ruwe schetsen

Een spannend en leuk moment op kantoor bij Vibu Projectontwikkeling! Architect Wilco van Oosten, van Architectenbureau Inbo, presenteerde de eerste ruwe schetsen voor woonproject Nieuwe Rede.

Een spannend en leuk moment op kantoor bij Vibu Projectontwikkeling! Architect Wilco van Oosten, van Architectenbureau Inbo, presenteerde de eerste ruwe schetsen voor woonproject Nieuwe Rede. De visie brengt het waterrijke landschap samen met comfortabel en ontspannen wonen in het unieke plangebied.

Wij kijken uit naar de verdere uitwerking! 

Start werkzaamheden Lokaal nieuws woensdag 13 februari 2019

Start werkzaamheden

We zijn van start! In alle vroegte zijn de werklieden onlangs begonnen met het aanleggen van de tijdelijke bouwweg bij woonproject Nieuwe Rede.

We zijn van start! In alle vroegte zijn de werklieden onlangs begonnen met het aanleggen van de tijdelijke bouwweg bij woonproject Nieuwe Rede. Deze tijdelijke bouwweg is nodig om bij de dijk te komen. Daar wordt binnenkort gestart met het voorbelasten, om het zettingsproces te versnellen.

We houden u natuurlijk op de hoogte van de vorderingen!

Voor dag en dauw! Lokaal nieuws maandag 21 januari 2019

Voor dag en dauw!

Vroege vogels halen hun hart op in de natuurrijke omgeving van Leimuiden. De prachtige kleuren van de zonsopkomst vanmorgen waren hartverwarmend, zoals u ziet.

Vroege vogels halen hun hart op in de natuurrijke omgeving van Leimuiden. De prachtige kleuren van de zonsopkomst vanmorgen waren hartverwarmend, zoals u ziet. Een bezoekje aan woonproject Nieuwe Rede is daarom zeker de moeite waard.

Vanaf de volkstuinen (Leeuwerik 1, Leimuiden) staat de route naar de locatie aangegeven met bordjes. Warme sjaal om, wanten aan en genieten maar!

Planning Nieuwe Rede Lokaal nieuws donderdag 03 januari 2019

Planning Nieuwe Rede

De plannen voor woonproject Nieuwe Rede liggen klaar. In het begin van dit jaar starten de werkzaamheden op locatie in Leimuiden.

De plannen voor woonproject Nieuwe Rede liggen klaar. In het begin van dit jaar starten de werkzaamheden op locatie in Leimuiden. Gestart wordt met de aanleg van een tijdelijke bouwweg en het voorbelasten voor het zettingsproces. Op de afbeelding is de voorlopige planning zichtbaar.

Wilt u (alvast) uw woonwensen kenbaar maken? Binnen uw persoonlijke account op is dit mogelijk via het menu onder ‘Mijn Woonwensen’.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kaag en Braassem.

Aanmelden