Nieuwe Rede fase 2c

Kaag en Braassem - Leimuiden
Actueel aanbod

€ 815.000,- tot € 1.445.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
152 - 185m2
Kaveloppervlak
310 - 1022m2

Over dit project

THUISHAVEN NIEUWE REDE
Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in dit unieke, eigentijdse nieuwbouwproject in Leimuiden. Naast de prachtige, volledig natuurlijke ligging zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, toekomstbestendig en vol karakter.

In fase 2c van dit unieke project worden 16 woningen gerealiseerd: 6 vrijstaande woningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen. In de architectuur is bij alle woningtypen rekening gehouden met de algehele, natuurlijke uitstraling van de nieuw te verrijzen wijk. Huizen met platte daken worden afgewisseld met woningen waarvan de royale dakkappen een flauwe helling volgen.

CENTRAAL IN HET GROENE HART
Leimuiden is de noordwestelijke poort tot het Groene Hart; een landelijke dorpskern gelegen tussen de ringvaart van de Haarlemmermeerpolder en de eindeloze polders van het Groene Hart. Dat betekent vanuit de eigen achtertuin genieten van weidse vergezichten en de avondzon en luisteren naar overvliegende vogels en het rustgevende geluid van kabbelend water en ruisende rietkragen. Door de centrale ligging nabij de A4 liggen gezellige steden als Amsterdam en Leiden, net als het strand van Noordwijk, bijzonder dichtbij. Het beste van beide werelden dus.

UNIEKE LIGGING
Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de rand van een van ’s lands eindeloze en altijd pittoreske polders. Alle woningen zijn voorzien van ruime tuinen, de meeste liggen aan vaarwater en beschikken over een directe ligplaats aan de woning, in het haventje of het binnenwater. De veranda’s, terrassen en de lage, licht ogende bebouwing dragen bij aan het buitengevoel. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het park in het midden van de wijk doen de rest.

WONEN MET LIGPLAATS AAN HET WATER
Het grootste deel van de woningen in Nieuwe Rede ligt direct aan het water en heeft derhalve een eigen ligplaats. Ook voor de woningen die niet direct aan het water liggen is er de mogelijkheid tot een eigen ligplaats op loopafstand. Zo stapt u wanneer u maar wilt in uw eigen sloep/boot om te genieten van allerlei mooie vaarroutes naar o.a. De Kaag, de Westeinderplassen, het Braassemermeer of bijvoorbeeld het centrum van Leiden of Amsterdam.

TOEKOMSTBESTENDIG
Nieuwe Rede staat voor een nieuwe plek, voor een nieuwe (thuis)haven. Een thuis, waar u volledig tot rust komt. Alle woningen bieden daarbij de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen, zodat u er ook in de toekomst met veel plezier kunt verblijven. Wonen in Nieuwe Rede wil zeggen genieten van rust, natuur en water, voor nu én later.

AMBACHTELIJK EN DUURZAAM
Voor de realisatie van deze unieke, karakteristieke woningen is uiteraard gekozen voor duurzame materialen en dito afwerking. Zo bestaan de gevels uit ambachtelijk metselwerk, wat zorgt voor een tijdloze, klassieke en toch frisse, moderne uitstraling. Verder is gekozen voor duurzaam FSC-hout, voor gedeeltes van de gevels en voor de walbeschoeiing, die daardoor jaren mee zullen gaan.
De woningen zijn voorzien van duurzame, gasloze installaties, waardoor ze een lage energiebehoefte hebben.
Ze hebben elk een individuele bodemwarmtepomp en een geavanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning en CO2 meting. Warmte wordt hiermee behouden, terwijl toch met frisse lucht geventileerd wordt. Dit zorgt voor een constant, gezond en comfortabel binnenklimaat. Warm in de winter, koel in de zomer.
Door het energiezuinige karakter en de wijze waarop ze in hun eigen energiebehoefte voorzien, mogen de woningen ENG genoemd worden: Energie Neutraal Gebouw. Dankzij een extra goed geïsoleerde schil met o.a. triple glas en de aanwezigheid van zonnepanelen, voldoen de woningen aan de criteria voor energielabel A++++. Zo geniet u het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat terwijl uw kosten laag blijven.

INTERESSE?
Heeft u interesse in de woningen van Nieuwe Rede? Bezoek dan de projectwebsite www.nieuwerede.nl voor meer informatie over het project, de woningen en het verkoopproces. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via of telefonisch via 0172-460 808. En wie weet is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwe Rede fase 2c
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
10 van 16 beschikbaar
Prijs
€ 815.000,- tot € 1.445.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp, Koeling, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kaag en Braassem.

Aanmelden