Braassemzicht

Kaag en Braassem - Overig Alkemade
Actueel aanbod

€ 499.500,- tot € 994.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
144 - 223m2
Kaveloppervlak
123 - 597m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 6

Over dit project

Oude Wetering – Braassemzicht - Groen en waterrijk wonen
De bouw is al gestart! We verwachten te starten met opleveren in het laatste kwartaal van 2024.

Braassemzicht biedt in totaal ruimte aan 49 koopwoningen in verschillende typen en uitvoeringen. Het woningaanbod bestaat uit twee-onder-één kapwoningen, hofwoningen, parkappartementen (verkocht) en halfvrijstaande villa’s aan het water. Een mooi gevarieerd huizenaanbod, waarbij de verschillende woonsferen heel natuurlijk samenkomen en een sfeervol geheel vormen. De appartementen zijn al verkocht, nog enkele woningen beschikbaar.

De woningen zijn gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht van toepassing. Braassemzicht is gelegen aan de rand van het groene hart op de grens met Roelofarendsveen. Het is heerlijk vertoeven aan en op het Braassemermeer, dat op een steenworp afstand ligt van Braassemzicht. In Oude Wetering en Roelofarendsveen vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft.

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING VALK vanaf € 759.500,-- v.o.n.
Er komen twee bijzondere twee-onder-één-kapwoningen, met een woonoppervlak vanaf ca. 167 m² zal het u niet aan ruimte ontbreken. De woningen zijn gelegen op riante kavels vanaf ca. 238 m². De ruime achtertuin is gelegen op het zuidwesten. Verder beschikt de woning over een aangebouwde stenen berging/garage van 19 m² en een parkeerplaats op de eigen kavel.

HOFWONING SPANKER vanaf € 499.500,-- v.o.n. met unieke financieringsregeling, informeer bij de makelaar naar deze regeling.
Type Spanker is een sfeervolle hofwoning met een woonoppervlakte van ca. 144 m² en standaard voorzien van een uitbouw en een dakkapel. De kavels variëren van ca. 123 tot ca. 148 m². De achtertuin is gelegen aan een groen hof, hierdoor ervaart u gelijk een heerlijk parkgevoel.

WATERVILLA’S vanaf 884.500,-- v.o.n.
Verken deze villa met haar bijzonder aantrekkelijke indeling. Met een breedte van 6,6 meter en een woonoppervlak van ca. 214 m² is dit een heerlijke woning met volop ruimte en maximale indelingsmogelijkheden. De kavels variëren van ca. 264 tot ca. 597 m².

Meer informatie

Kenmerken

Project
Braassemzicht
Prijs
€ 499.500,- tot € 994.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Herenhuis, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kaag en Braassem.

Aanmelden