Wandgrimeurs

Dorpshart Leimuiden

Kaag en Braassem - Leimuiden
Archief

€ 499.000,- tot € 749.000,-

Over dit project

De verkoop is gestart.
Interesse? Ga naar www.dorpshart-leimuiden.nl

Wonen in het dorpshart
met ligplaats in de haven
Als liefhebber van water én van die gezellige en gemoedelijke dorpssfeer, kun je in Leimuiden je hart ophalen. Want midden in het dorp ontwikkelen we het noordelijke deel van Dorpshart Leimuiden: 19 eengezinswoningen en 8 comfortabele appartementen.


Alle eengezinswoningen krijgen een eigen ligplaats in de haven, dichtbij je huis. En dan heb je ook nog eens de keuze uit een breed scala aan typen woningen. Zoals een van de schuurwoningen met z’n royale woonlagen, of een van de boederijwoningen met z’n karakteristieke uiterlijk. De schipperswoningen combineren de stoere uitstraling van een pakhuis met volop leefruimte. Echt bijzonder is de Hooimijt, een karakteristieke en ruime vrijstaande woning.

De appartementen worden ondergebracht op de eerste en tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Elk appartement beschikt over 3 kamers en zijn door de vele glaspartijen ruim en licht uitgevoerd.

In de plint van het complex is ruimte voor winkels en bedrijven. Die zorgen voor een gezellige dynamiek in het dorpshart.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dorpshart Leimuiden
Koopwoningen
26
Prijs
€ 499.000,- tot € 749.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kaag en Braassem.

Aanmelden