Aan de Braassem

Kaag en Braassem - Roelofarendsveen
Actueel aanbod

€ 289.000,- tot € 425.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
119 - 146m2
Kaveloppervlak
123 - 322m2
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Tussen de grote steden Amsterdam, Leiden, Utrecht en Den Haag, middenin het prachtige Hollandse landschap van Het Groen Hart, ligt Roelofarendsveen, de centrale kern van de gemeente Kaag en Braassem. Vanuit hier zit in in een mum van tijd op de A4 naar uw werk en eenmaal thuis zit u zo op het water van het Braassemermeer, de Kagerplassen, de Wijde Aa of de Westeinderplassen. Roelofarendsveen beidt 'the best of both worlds'. Wonen in het landschap van water en polders en toch ook met de stad aan uw voeten.

Waar het kassengebied de afgelopen jaren richting het westen en de A2 is verplaast, ontstaat nu een prachtige woonlocatie: Aan de Braassem.
De komende jaren komen er ca. 1.200 nieuwe wonigen bij aan het Braassemermeer.
Er is doorlopend nieuw aanbod. Actueel aanbod vindt u op deze site en op www.aandebraassem.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Aan de Braassem
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 289.000,- tot € 425.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Groene Energie
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kaag en Braassem.

Aanmelden